Simona Halep debutează vineri la Indian Wells, împotriva unei sportive din Cehia

Fostul lider mondial, Simona Halep, va debuta la turneul de la Indian Wells vineri, 8 martie, începând cu turul al doilea, acolo unde se va duela cu jucătoarea din Cehia, Barbora Strycova.

1176 afișări
Imaginea articolului Simona Halep debutează vineri la Indian Wells, împotriva unei sportive din Cehia

Simona Halep debutează vineri la Indian Wells. Va juca ămpotriva unei spotive din Cehia

Până să înceapă lupta pentru trofeu, Halep a participat la "Media Day" acolo unde a vorbit despre ce înseamnă să fii sportiv profesionist fără un antrenor lângă tine. Jucătoarea din Constanţa a precizat că nu va mai continua mult în situaţia aceasta şi, în plus, a povestit un episod din timpul turneului de la Dubai, care a fost primul, dar şi ultimul din cariera Simonei.

Numărul doi mondial a povestit că în ziua cu unul dintre meciurile de la Dubai, când i-a sunat alarma la ora 08:00 dimineaţa, se simţea prea obosită aşa că a preferat să mai doarmă puţin. Halep s-a ridicat din pat două mai târziu, ratând astfel pregătirea dinaintea partidei, aşa cum obişnuieşte să facă. Cu toate acestea, Simona Halep a precizat că meciul din ziua respectivă a fost câştigat.

"Nu e niciodată uşor fără un antrenor, la acest nivel este aproape imposibil, dar pentru o perioadă scurtă e foarte plăcut", a spus Simona Halep la Media Day, citată de LA Times, care a mai continuat:

"Îmi lipseşte să am o voce care să-mi dea sfaturi şi să mă ghideze. În rest totul e la fel. Sunt o jucătoare profesionistă şi încerc să fac aceleaşi lucruri ca înainte, chiar dacă nu am un antrenor".

Întrebată dacă îi va testa răbdarea noului antrenor cu un episod ca la Dubai, Simona a răspuns printre zâmbete: "Nu sunt genul acesta de persoană. Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveţi încredere în mine!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici