Simona Halep, desemnată sportivul anului 2014 de COSR

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost desemnată de Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român sportivul anului în anul 2014, informează site-ul oficial al forului olimpic.

303 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, desemnată sportivul anului 2014 de COSR

Simona Halep, desemnată sportivul anului 2014 de COSR

Preşedintele forului olimpic, Alin Petrache, i-a propus Simonei Halep să facă parte din lotul pentru ediţia din 2016 a Jocurilor Olimpice, iar în cazul în care va accepta, atunci aceasta ar urma să fie portdrapel.

"Împreună cu colegii din Comitetul Executiv am decis ca Simona Halep merită această distincţie pentru rezultatele din 2014. A fost un an în care ea a făcut cinste României prin victoriile repurtate pe terenul de tenis. Mai mult, o invit pe Simona Halep să facă parte din echipa olimpică pentru Jocurile Olimpice de la Rio şi, în cazul în care va accepta, o să îi propun să fie purtătorul de drapel al delegaţiei noastre", a spus Alin Petrache.

În 2014, Simona Halep a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a fost finalistă la Madrid, Roland Garros şi la Turneul Campioanelor şi a ajuns până în semifinale la Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici