Simona Halep, despre reacţiile sale nervoase la adresa antrenorului său, la meciul pierdut din turneul de la Miami: Darren este întotdeauna pozitiv şi mă încurajează în permanenţă

Simona Halep a avut mai multe reacţii nervoase la adresa antrenorului Darren Cahill, în timpul sfertului de finală pierdut la Miami, dar jucătoarea din Constanţa a conştientizat că atitudinea ei nu a fost una corectă.

2204 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, despre reacţiile sale nervoase la adresa antrenorului său, la meciul pierdut din turneul de la Miami: Darren este întotdeauna pozitiv şi mă încurajează în permanenţă

Simona Halep, despre reacţiile sale nervoase la adresa antrenorului său, la ultimul meci din turneul de la Miami: Darren este întotdeauna pozitiv şi mă încurajează în permanenţă (Imagine: Hepta)

Simona s-a întors, vineri seară, în ţară şi a vorbit la rece despre aventura americană, în care a reuşit să atingă sferturile de la Miami (6-3, 6-7, 2-6 cu Johanna Konta). Pentru început, sportiva a dorit să facă lumină asupra discuţiilor aprinse pe care le-a purtat cu Cahill.

"Din punctul meu de vedere, dialogul nu a fost foarte pozitiv din partea mea. Darren este întotdeauna pozitiv şi mă încurajează în permanenţă, însă eu, după cum ştiţi, sunt un pic negativistă. Îmi pare rău de ceea ce am făcut şi voi încerca să schimb acest lucru. Sper să nu mai repet, muncesc la asta zi de zi".

Halep s-a declarat mulţumită de parcursul reuşit la Miami, dar şi de jocul arătat la turneul Premier Mandatory: "Sunt foarte bucuroasă, chiar înseamnă mult şi mi-am dat seama că pot să şi revin atunci când sunt jos, aşa cum o făceam în trecut. Nivelul de joc este ridicat, trebuie să mai lucrez la nişte chestii şi o să fie bine".

Simona şi-a fixat şi un obiectiv pentru sezonul de zgură care urmează: "Eu sper să câştig un turneu, nu contează care. Zgura îmi place foarte mult şi anul trecut am jucat foarte bine pe zgură. Sper să o fac şi anul acesta".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici