Simona Halep, detalii despre accidentarea care a împiedicat-o să joace la Fed Cup. Anunţul de ultim moment care-i întristează fanii

Simona Halep a participat, miercuri, la conferinţa de presă premegătoare meciului de Fed Cup cu Canada, în ciuda faptului că nu va juca şi a anunţat când va şti exact starea în care se află accidentarea sa.

1641 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, detalii despre accidentarea care a împiedicat-o să joace la Fed Cup. Anunţul de ultim moment care-i întristează fanii

Simona Halep, detalii de ultim moment despre accidentarea care a împiedicat-o să joace la Fed Cup. Anunţul care-i întristează fanii

"Îmi pare rău că nu pot să joc, am venit să simt atmosfera. Piciorul meu nu este vindecat, am făcut ieri un control, trebuie să stau cu un bandaj. Nu pot să spun în ce stare sunt. Pe vineri, sâmbătă, voi şti. Mi se pare corect ca jucătoarele mai în formă să joace. Există posibilitatea să nu joc la Doha. Dacă piciorul va fi bine când o să scot bandajul... Dar există posibilitatea să nu joc", a spus Halep la conferinţa de presă.

Constănţeanca a vorbit despre fanii care şi-au cumpărat bilete pentru meciul de FedCup şi le-au vândut când au aflat că Simona nu va juca.

"Mă bucur că au cumpărat bilete, am auzit că sunt foarte mulţi fani care vin să vadă meciurile. Chiar dacă eu nu joc, voi fi deschisă cu ei. Îmi face plăcere să văd că primesc atâta căldură din partea oamenilor. O să fie o atmosferă frumoasă cu siguranţă. Clujul îmi place, e a treia oară când mă aflu aici. Nu am avut şansa să vizitez prea mult, dar cred că săptămâna aceasta o să am timp. E o atmosferă frumoasă şi oamenii sunt călduroşi", a mai spus Halep.

TITLURILE ZILEI

Simona a rememorat şi o parte a finalei de la Australian Open.

"N-am mai avut nimic de pierdut şi am vrut să las tot ce am avut pe teren. Am făcut super, super bine. În finală mi-a fost rău de la căldură. Din păcate nu am putut să câştig, o mare tristeţe, dar sper să mai am şanse să joc astfel de meciuri. Analizez ce n-am făcut bine, dar cred că a fost 90% fizic, n-am mai putut", a conchis Simona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici