Simona Halep, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în optimile de finală de la Rogers Cup

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, s-a calificat, joi dimineaţă, în optimile de finală ale Rogers Cup (Toronto), turneu de categorie WTA Premier 5, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii de 2.434.389 de dolari.

692 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în optimile de finală de la Rogers Cup

Simona Halep, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în optimile de finală de la Rogers Cup

Intrată în competiţie direct în turul secund, Halep a învins-o, scor 6-3, 6-4, pe sportiva slovacă Magdalena Rybarikova, locul 33 WTA. Partida a durat o oră şi 39 de minute.

De-a lungul întâlnirii, Halep a servit un as, a comis trei duble greşeli, iar la serviciu a avut procentaje de 62 la sută cu prima minge şi 52 la sută cu cea de-a doua. Românca a reuşit patru break-uri şi şi-a cedat serviciul de două ori.

În runda următoare, Halep o va întâlni pe sportiva cehă Barbora Strycova, locul 26 WTA, care a învins-o în runda precedentă pe australianca Daria Gavrilova, locul 25 WTA, scor 4-6, 7-6 (5), 6-3.

TITLURILE ZILEI

Accederea în optimile de la Rogers Cup îi asigură Simonei Halep un cec de 28.030 de dolari şi 105 puncte în ierarhia mondială.

În 2016, Rogers Cup s-a desfăşurat la Montreal, iar competiţia a fost câştigată de către Simona Halep. Ultima femeie care a cucerit trofeul doi ani la rând, în două oraşe diferite, a fost elveţianca Martina Hingis, care s-a impus în 1999 şi 2000.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici