Simona Halep, dialog tensionat cu Darren Cahill la Indian Wells: "Mi-am dat seama că nu e în regulă şi că trebuie să mă calmez"

Meciul dintre Simona Halep şi Petra Martic, câştigat de liderul mondial cu 6-4, 6-7, 6-3 în sferturi la Indian Wells, a generat momente tensionate atât în timpul jocului, cât şi în pauzele dintre game-uri.

5250 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, dialog tensionat cu Darren Cahill la Indian Wells: "Mi-am dat seama că nu e în regulă şi că trebuie să mă calmez"

Printre multe schimburi dure de mingi, îngreunate de vântul teribil din California, telespectatorii au fost şi martorii unui "meci" între Halep şi propriul antrenor. După foarte mult timp în care Simona Halep şi Darren Cahill au fost numai lapte şi miere, s-a întâmplat miercuri seară ca jucătoarea de 26 de ani să-i răspundă nervos mentorului ei. Întrebată de către Darren, chemat pe teren într-o pauză de la începutul setului decisiv, ce are de gând să facă pentru a câştiga partida, Simona a devenit uşor irascibilă.

Cahill: - Spune-mi ce ai de gând să faci pentru a câştiga meciul!
Halep: - Nimic!
Cahill: Deci asta este?
Halep: Da!

Cunoscut drept un bun psiholog, Darren nu a inflamat discuţia, ci a schimbat subiectul, oferindu-i mai multe indicaţii tactice elevei sale. Simona s-a ridicat de pe bancă în timp ce australianul vorbea, iar la finalul partidei a regretat gestul, spunând că l-a făcut doar pentru a se descărca.

"Ştiam ce mi-a spus, dar am vrut să-l chem să mă liniştească, lucru care s-a întâmplat după ce am pierdut următorul game. Apoi mi-am dat seama că nu e în regulă şi că trebuie să mă calmez", a declarat liderul mondial după calificarea în semifinale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici