Simona Halep, "dublă" memorabilă la Shenzhen: a câştigat titlul după finala cu Siniakova, apoi a triumfat şi în proba de dublu alături de Irina Begu

VICTORIE minunată pentru Simona Halep!!! Românca o învinge pe Katerina Siniakova, scor 6-1, 2-6, 6-0, şi cucereşte trofeul de la Shenzhen pentru a doua oară în carieră, după ce mai triumfase şi în anul 2015.

10453 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, "dublă" memorabilă la Shenzhen: a câştigat titlul după finala cu Siniakova, apoi a triumfat şi în proba de dublu alături de Irina Begu

Simona Halep, "dublă" memorabilă la Shenzhen: a câştigat titlul după finala cu Siniakova, apoi a triumfat şi în proba de dublu alături de Irina Begu

Simona Halep şi Irina-Camelia Begu au câştigat turneul de dublu de la Shenzhen

Perechea Simona Halep/Irina Begu au câştigat, sâmbătă, titlul în proba de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 626.750 de dolari.

Româncele s-au impus, scor 1-6, 6-1, 10-8, în faţa cehoaicelor Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova, principalele favorite ale competiţiei. Partida a durat o oră şi trei minute.

TITLURILE ZILEI

Este primul trofeu câştigat împreună de către Halep şi Begu, care au făcut pereche pentru a patra oară în carieră. De altfel, până acum, Simona Halep nu mai obţinuse niciun titlu WTA la dublu, în timp ce Begu şi-a trecut în palmares cel de-al cincilea trofeu în această probă.

Pentru câştigarea turneului de dublu de la Shenzhen, româncele vor primi 26.031 de dolari şi 280 de puncte în ierarhia mondială.

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova şi a câştigat turneul de la Shenzhen

Liderul mondial Simona Halep a câştigat turneul de la Shenzhen, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-0, pe jucătoarea cehă Katerina Siniakova, cap de serie numărul şase şi locul 47 WTA, deţinătoarea trofeului.

Halep şi-a adjudecat trofeul la capătul unui meci care a durat o oră şi 12 minute. De-a lungul întâlnirii, românca a comis trei duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 56% cu prima minge şi 65% cu cea de-a doua.

Este cel de-al 16-lea titlu WTA cucerit de Simona Halep, de-a lungul carierei sale, şi al doilea obţinut la Shenzhen, după cel câştigat în 2015.

Din cauza vremii nefavorabile, partida dintre Halep şi Siniakova a avut loc într-o sală care nu este dotată cu tribune şi condiţii de televizare. Programat iniţial la 08:00, meciul a fost amânat de mai multe ori, din cauza ploii, iar în cele din urmă organizatorii au hotărât ca partida să înceapă în jurul orei 12:30 şi să se desfăşoare în sală.

Potrivit organizatorilor, fanii care aveau bilete pentru aceste meciuri îşi vor primi banii înapoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici