Simona Halep, după ce a confirmat înţelegerea cu Nike: Sunt cele mai frumoase haine pe care puteam să le port

Simona Halep (26 de ani, 2 WTA) a plecat, luni, spre Qatar, acolo unde va participa la turneul de la Doha, în care va debuta direct în turul al doilea, miercuri. La puţin timp după ce a confirmat că s-a înţeles cu Nike, constănţeanca s-a declarat mulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii.

3622 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, după ce a confirmat înţelegerea cu Nike: Sunt cele mai frumoase haine pe care puteam să le port

Simona Halep: Sunt foarte mulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii

Fostul lider mondial a bătut palma cu Nike pentru un contract care-i va aduce aproximativ două milioane de dolari în fiecare dintre următoarele patru sezoane, iar acum se felicită pentru decizie, mai ales că reţeta financiară e superioară înţelegerii cu Adidas: "Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua. Sunt cele mai frumoase haine pe care puteam să le port şi sunt foarte mulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii", a spus Halep, luni, la plecarea spre Doha.

Accidentată la Australian Open, Simona a mers la Cluj pentru partida de Fed Cup cu Canada, dar nu a jucat şi s-a folosit de timp pentru a face un tratament care să o ajute să treacă peste probleme. Acum, Halep nu e sigură dacă va putea participa la Doha, dar va lua o decizie după antrenamentul de marţi, primul în Qatar: "Voi decide la Doha dacă voi juca. Vreau să fac un antrenament mâine (n. red - marţi) să văd cum mă simt. Am înţeles că meciul meu e programat miercuri", a declarat Halep.

Totuşi, şansele ca Simona să atace locul întâi pe cimentul din Qatar par destul de mari, după cum susţine Ştefan Irimia, doctorul care a avut grijă de Simona la Cluj: "A făcut primul antrenament şi nu a simţit niciun fel de durere. Şi eu ca medic, care am aplicat un tratament biologic combinat cu încă două sau trei posibilităţi, sunt surprins că are o evoluţie atât de rapidă. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Horia Tecău înaintea meciului de Cupa Davis, acelaşi tratament cu rezultate excelente, cred că o să facem o statistică să vedem de ce efectul este atât de rapid şi bun".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici