Simona Halep, după înfrângerea dureroasă de la Turneul Campioanelor: A fost una dintre zilele mele proaste/ Reacţia de uimire a Carolinei Wozniacki, după ce a învins-o pe titulara nr 1 mondial

Simona Halep a declarat, miercuri, că înfrângerea suferită în faţa jucătoarei daneze Caroline Wozniacki, scor 0-6, 2-6, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor, a fost provocată de numărul mare de greşeli neforţate pe care le-a făcut.

4452 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, după înfrângerea dureroasă de la Turneul Campioanelor: A fost una dintre zilele mele proaste/ Reacţia de uimire a Carolinei Wozniacki, după ce a învins-o pe titulara nr 1 mondial

Simona Halep, după înfrângerea la Turneul Campioanelor: Am greşit prea mult şi asta a fost cheia meciului. A fost una dintre zilele mele proaste

"Cred că a fost una dintre zilele mele proaste. Am făcut prea multe greşeli. Am făcut şi câteva puncte bune, dar am greşit prea mult pentru a câştiga meciul. După primul set, am crezut că pot reveni, dar a fost prea târziu. Nu am simţit mingea, nu ştiu de ce. Terenul a fost lent şi am vrut să lovesc mingea mult prea puternic.

Îi acord credit pentru victorie, a jucat foarte bine, dar şi eu am greşit prea mult. Dacă aş fi ţinut mingea mai mult în joc, ar fi fost mai bine pentru mine. Ştiam că e o adversară foarte puternică, dar ştiam şi că jocul ei e de regularitate, să mă pună în dificultate. Ştiam că am o şansă în faţa ei, dar îmi păstrez opinia. Am greşit prea mult şi asta a fost cheia meciului", a afirmat Simona, la conferinţa de presă.

Halep i-a dat dreptate lui Cahill, care i-a recomandat, în timpul meciului, să nu se mai grăbească, apoi a vorbit despre tactica pusă la cale pentru meciul cu Svitolina, decisiv pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor: "Cred că Darren a avut dreptate când mi-a spus să stau mai mult în puncte şi să nu mă grăbesc, dar, la acel moment, nu puteam simţi mingea. Am încercat, m-am luptat, nu am renunţat, dar chiar nu am putut simţi mingea astăzi.

Nu mă gândesc la calificare, mă gândesc doar să joc mai bine decât am făcut-o astăzi. De fiecare dată când intru pe teren îmi propun să fiu mai bună decât în meciul trecut. Pentru meciul cu Svitolina trebuie să mă calmez, să ţin mingea mai mult în joc şi s-o fac pe ea să alerge mai mult", a adăugat Halep.

Caroline Wozniacki: Sunt foarte mulţumită. La un moment dat, mă întrebam ce se întâmplă

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki a mărturisit, miercuri, că a fost uimită de evoluţia avută în faţa Simonei Halep, pe care a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-2, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor.

"Sunt foarte mulţumită, cred că am jucat foarte bine. Am fost foarte agresivă, dar nu mă aşteptam să conduc atât de clar în primul set. La un moment dat, mă întrebam: «Ce se întâmplă? Joc atât de bine». Am reuşit, însă, să rămân concentrată şi să iau mingea foarte repede", a spus fostul lider mondial.

Wozniacki a dezvăluit care este marele ei avantaj la Singapore: "Pe mine mă avantajează suprafaţa de joc. Dacă loveşti plat, mingea alunecă. Dacă pui efect, se opreşte. Am timp să mă mişc şi să ajung în poziţie foarte bună de lovire".

După două victorii clare, în care a cedat, în total, doar patru game-uri, Wozniacki este aproape calificată în semifinalele competiţiei de la Singapore, în timp ce Simona Halep are nevoie de victorie în meciul cu Elina Svitolina, din ultima etapă, pentru a nu depinde de jocul rezultatelor.

Simona Halep, principala favorită şi liderul mondial, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, de jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în etapa a doua a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici