Simona Halep, după meciul pierdut în faţa Serenei Williams: Am simţit că am fost lovită de un tren

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) şi-a început conferinţa de presă susţinută imediat după înfrângerea cu Serena Williams, 6-1, 4-6, 6-4 în optimile Australian Open, comparând jocul campioanei din America cu un tren.

2722 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, după meciul pierdut în faţa Serenei Williams: Am simţit că am fost lovită de un tren

Simona Halep, după meciul pierdut în faţa Serenei Williams: Am simţit că am fost lovită de un tren (Foto: Ausopen.com)

"Lăsaţi-mă să încep cu o glumă. În primul set am simţit că am fost lovită de un tren, totul venea prea repede spre mine", a declarat românca, spre deliciul jurnaliştilor din sală, despre prima manşă în care nu a avut nicio şansă şi a pierdut în doar 21 de minute, scor 1-6, pentru ca mai apoi să se gândească la viitor:

"Dacă pierd locul 1 acum, voi încerca să îl recuperez. Ţinta mea e să joc cât de bine pot în fiecare meci. Locul în clasament nu contează în acest moment pentru mine. Trebuie să-mi recapăt nivelul, voi munci pentru asta. La finalul anului contează mai mult locul în clasament, atunci mă voi stresa cu asta. Mă voi străidui. Acum voi merge acasă, ma voi odihni şi mă voi uita la tenis", a mai spus Simona Halep, la conferinţa de presă.

Văzută cu şansa a doua de majoritatea specialiştilor, Simona a început cu break şi părea că are armele necesare pentru a se bate de la egal la egal cu marea campioană americană, dar a fost nevoie de doar câteva minute pentru ca Serena să expună slăbiciunile din jocul constănţencei. De la 1-0 cu break pentru Halep s-a făcut 1-6 în doar 21 de minute.

Scorul final a fost: 6-1, 4-6, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici