Simona Halep: După US Open nu am luat pauză, m-am antrenat

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, vineri, la Arenele BNR, unde a asistat la meciul de Cupa Davis dintre România şi Suedia, că nu a luat pauză după US Open, ci s-a antrenat pentru turneele viitoare.

151 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: După US Open nu am luat pauză, m-am antrenat

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După US Open nu am luat pauză, m-am antrenat. Am avut doar două zile în week-end libere. În rest mă simt bine fizic şi mă pregătesc pentru următorul turneu. Sunt două turnee, voi da tot ce pot, ca întotdeauna, şi voi vedea ce pot face acolo. Vor fi două turnee grele, dar aşa e mereu. E o pregătire pentru Singapore, dar mai întâi vreau să mă gândesc la primele turnee şi abia apoi la Singapore. Nu am ştiut că sunt patru săptămâni de când sunt pe locul doi, dar este bine şi sper să mai stau acolo şi să mă menţin cât pot de mult", a spus Halep.

Simona Halep consideră că România este favorită în meciul de Cupa Davis cu Suedia: "Cred că este diferenţă mare între ei, Marius Copil are deja 2-0 la seturi, aşa că plec spre antrenament. Eu cred că România este favorită cu Suedia. De când am auzit că o să joace cu Suedia, am zis că o să câştige. Astăzi s-a întâmplat ca Adi Ungur să piardă, dar e normal, la echipe e mai greu să joci, dar vor câştiga cu siguranţă".

Jucătorul Adrian Ungur a fost învins, vineri, la Arenela BNR din Bucureşti, cu scorul de 7-5, 7-6 (2), 6-4, de tenismenul Christian Lindell, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Suedia. Jucătorul suedez, clasat pe locul 256 mondial, l-a depăşit pe sportivul numărul 1 din echipa României, locul 134 ATP, după un meci de două ore şi 27 de minute.

România este condusă în acest moment cu scorul de 1-0.

Marius Copil (174 ATP) şi Elias Ymer (242 ATP) joacă, la ora transmiterii acestei ştiri, în al doilea meci al zilei, românul conducând cu două seturi la zero.

Echipa care va câştiga întâlnirea va rămâne în Grupa I, Zona Euro/Africană, iar echipa care va pierde va juca barajul pentru menţinerea în Grupa I cu Letonia sau Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici