Simona Halep, eliminată în primul tur la Paris

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 5 şi locul 10 WTA, a fost eliminată, miercuri, în runda inaugurală a turneului de la Paris, dotat cu premii în valoare totală de 710.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

380 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, eliminată în primul tur la Paris

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halep a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (7/1), 6-4, după o oră şi 35 de minute, de Kristina Mladenovici (Franţa), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 62 în ierarhia mondială.

După ce a pierdut primul set, Simona Halep a primit sfaturi de la noul său antrenor, belgianul Wim Fissette.

Pentru participarea la turneul de la Paris, Halep va primi un punct WTA şi un cec în valoare de 5.073 de euro.

Simona Halep a ajuns, săptămâna trecută, în sferturile de finală la Australian Open, fiind învinsă de slovaca Dominika Cibulkova.

Kristina Mladenovici a câştigat, împreună cu canadianul Daniel Nestor, probva de dublu mixt de la Australian Open. Mladenovici şi Nestor au învins în finala de la Melbourne, cu scorul de 6-3, 6-2, cuplul Horia Tecău/Sania Mirza (România/India).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici