Simona Halep, eliminată în sferturile turneului de la Miami. Românca, învinsă în trei seturi de Timea Bacsinszky

Simona Halep (24 de ani), ocupanta locului cinci în clasamentul WTA, a pierdut, marţi, scor 6-4, 3-6, 2-6, meciul jucat împotriva Timeei Bacsinszky (Elveţia, 20 WTA) şi a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Miami (Florida).

3349 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, eliminată în sferturile turneului de la Miami. Românca, învinsă în trei seturi de Timea Bacsinszky

Simona Halep, eliminată în sferturile turneului de la Miami. Românca, învinsă în trei seturi de Timea Bacsinszky

Partida dintre cele două combatante a durat două ore şi 29 de minute. În primul set, Simona a început bine, a reuşit un break şi a condus, scor 4-2, dar adversara elveţiancă a reuşit să revină şi a egalat. Imediat, Halep a reuşit un nou break şi a servit pentru câştigarea setului pe care şi l-a adjudecat, scor 6-4.

Din actul doi a început declinul pentru jucătoarea din Constanţa. A început slab setul, iar Bacsinszky a făcut rapid două breakuri şi s-a distanţat la scorul de 4-1, iar Simona nu şi-a mai regăsit ritmul din primul set, iar jucătoarea elveţiancă a câştigat setul, scor 6-3.

În setul decisiv, Simona a continuat declinul, iar adversara a reuşit, din nou, două break-uri rapide. Bacsiszky a condus la un moment dat cu scorul de 4-0. După ce elveţianca s-a distanţat, Simona a dat primele semne de revenire şi a redus din diferenţă, iar tabela a indicat 5-2. În ultimul game Bacsiszky a servit excelent şi a câştigat fără ca Simona să ia vreun punct, 6-2.

În turul următor, Timea Bacsiszky o va întâlni pe câştigătoarea partide dintre Ekaterina Makarova (Rusia, 31 WTA) şi Svetlana Kuznetsova (Rusia, 19 WTA). Până să câştige contra Simonei Halep, Bacsinszky le-a eliminat pe Ana Ivanovic, Margarita Gasparyan, Agnieszka Radwanska. Turneul de Miami este dotat cu premii totale în valoare de peste şase milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici