VIDEO  Simona Halep este în semifinale la Wimbledon, după 6-2, 6-4 cu Amanda Anisimova. Urmează Elena Rybakina

Campioană în 2019 la Londra, Simona Halep este în penultimul act la Wimbledon şi este, totodată, singura deţinătoare de trofeu aflată încă în competiţie.

4510 afișări
Imaginea articolului Simona Halep este în semifinale la Wimbledon, după 6-2, 6-4 cu Amanda Anisimova. Urmează Elena Rybakina

LIVE TEXT Simona Halep - Amanda Anisimova, în sferturile de finală la Wimbledon. Românca, în drum spre al doilea titlu

SIMONA HALEP (18 WTA) - AMANDA ANISIMOVA (25 WTA) 6-2, 6-4 

„Joc cel mai bun tenis al meu”, a spus la final dubla campioană de Grand Slam. Pentru un loc în finală, cu Elena Rybakina, 4-6, 6-3, 6-3 cu Ajla Tomljanovic, Australia.

6-4: Simona a revenit de la 0-40. 

5-4: 3 game-uri la rând Anisimova. Este la un singur game de duelul cu învingătoarea partidei Ajla Tomljanovic - Elena Rybakina, 4-1 în decisiv pentru sportiva din Kazahstan.

5-1: Halep calcă totul în picioare.

2-1: scenariu identic cu primul set. Halep, break în game-ul 3.

0-1: Anisimova începe bine la serviciu, ca şi în primul set.

///////////////////////

6-2: Halep şi-a adjudecat primul set în doar 30 de minute.

5-2: Anisimova îşi fructifică serviciul cu emoţii.

4-1: Simona a mai făcut un break, apoi a avut de înfruntat o minge de break.

2-1: La prima pauză de scaun, Halep conduce cu 2-1, după un break în game-ul 3. Anisimova a început la serviciu şi a avut un game la 0. Halep este favorită să câştige meciul.

////////////////////////////////////

Sportiva din SUA a fost pregătită până de curând de australianul Darren Cahill, fostul tehnician al Simonei. Românca a declarat că, de când şi-a schimbat antrenorul, a regăsit plăcerea jocului. Şi n-a pierdut set la Londra, la actuala ediţie.

„Cine va câştiga acest meci va câştiga şi turneul”, comentează comentatorii Eurosport aflaţi la faţa locului.

Darren Cahill (56 de ani) a luat o decizie surprinzătoare înaintea partidei dintre cele două foste eleve ale sale, Halep şi Anisimova. Ieri, chiar înainte de meciuri dintre Jannik Sinner, jucător pe care îl pregăteşte în prezent, şi Novak Djokovic, antrenorul australian a intrat pe teren şi a avut o şedinţă de pregătire cu Amanda Anisimova.

Darren Cahill i-a dat sfaturi sportivei din SUA, alături de care a lucrat la începutul acestui an. Nu se ştie în acest moment dacă cei doi vor relua colaborarea, însă un lucru este cert: australianul a fost alături de Amanda Anisimova înaintea duelului cu Simona Halep.

/////////////////////////////

Simona Halep a avut nevoie de doar 59 de minute, într-un meci uşor, câştigat clar cu 6-1, 6-2, şi rămâne fără set cedat în această ediţie a turneului de pe iarba londoneză.

Badosa nu a găsit replica în faţa româncei, care a jucat foarte agresiv, a controlat fiecare punct şi a luptat pentru fiecare minge în defensivă.

Spaniola a reuşit să câştige doar 3 game-uri, în debutul celor două seturi.

În sferturile de finală, Simona Halep va întâlni câştigătoarea meciului dintre Amanda Anisimova (25 WTA) şi Harmony Tan (115 WTA).

Pentru prezenţa în sferturi, Simona Halep va fi recompensată cu 359.600 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici