Simona Halep este în semifinalele turnelui de la Roma, după o confruntare ce a durat doar 49 de minute

  • Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma.
  • Putintseva s-a retras în setul 2 al confruntării la scorul de 6-2/ 2-0 pentru Halep.
  • Sportiva română este neînvinsă de la reluarea turneelor de tenis.
1095 afișări
Imaginea articolului Simona Halep este în semifinalele turnelui de la Roma, după o confruntare ce a durat doar 49 de minute

Simona Halep este în semifinale turnelui de la Roma, după confruntare ce a durat doar 49 de minute

Simona Halep merge în semifinalele tuneului de la Roma, după o partidă de doar 49 de minute cu Putintseva. Sportiva din Kazakhstan s-a retras în setul al doilea din pricina unei accidentări.

În semfinale Halep( locul 2 WTA) o va înfrunta pe învingătoarea disputei dintre Azarenka( locul WTA 14) şi Muguruza( locul 17).

Muguruza a eliminat-o anul acesta pe sportiva noastră în semifinalele de la Australian Open.

Turneul de la Roma serveşte ca pregătire pentru Roland Garros care va avea loc între 21 septembrie - 11 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici