Simona Halep este ultima româncă rămasă în picioare, la Roland Garros, din 11 jucătoare

  • Fiona Ferro – Patricia Ţig 7-6 (9-7), 4-6, 6-0
  • Irina Bara – Sofia Kenin 2-6, 0-6
  • Simona Halep va deveni numărul 1 WTA dacă va câştiga la Roland Garros
1853 afișări
Imaginea articolului Simona Halep este ultima româncă rămasă în picioare, la Roland Garros, din 11 jucătoare

Simona Halep este ultima româncă rămasă în picioare, la Roland Garros, din 11 jucătoare

Am început cu 11 românce în proba de simplu la Roland Garros. Am rămas doar cu una. Simona Halep este ultima româncă rămasă în cursa la Roland Garros după ce Patricia Ţig şi Irina Bara au fost eliminate.

Patricia Ţig s-a luptat eroic într-un meci care a durat aproape 3 ore, dar nu a reuşit să treacă de franţuzoaica Fiona Ferro. Ţig s-a certat şi cu fanii. După ce adversara ei a ratat o minge de set, Patricia a strigat de bucurie, iar fanii au taxat-o imediat. Nu s-a lăsat mai prejos şi le-a răspuns cu încă un strigăt.

Irina Bara, deşi eliminată, este cea mai câştigată jucătoare de la Paris. Pentru prestaţiile sale, Bara va primi 126.000 de euro şi va urca 29 de poziţii în clasamentul WTA până pe locul 114.

Simona Halep va juca în optimi la Roland Garros cu Iga Swiatek, locul 53 WTA de la ora 12:00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici