Simona Halep face pereche cu Daniela Hantuchova în proba de dublu la turneul de la Miami

Pentru a doua oară în 2016, Simona Halep va evolua şi în proba de dublu a unui turneu WTA. La turneul de la Miami, Halep va face pereche cu jucătoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, graţie unui wild-card primit din partea organizatorilor.

830 afișări
Imaginea articolului Simona Halep face pereche cu Daniela Hantuchova în proba de dublu la turneul de la Miami

Simona Halep face pereche cu Daniela Hantuchova în proba de dublu la turneul de la Miami (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Halep şi Hantuchova vor juca, în runda inaugurală, cu perechea, Sara Errani(Italia)/Carla Suarez Navarro (Spania). Dacă vor reuţi să se impună, Halep şi Hantuchova se vor confrunta în runda următoare cu perechea învingătoarea din partida Kasatkina/ Vesnina şi Chuang/ Liang.

Simona Halep se va întâlni cu Daria Kasatkina şi în turneul de simplu. Rusoaica, în vârstă de 18 ani va fi adversarul Simonei Halep în turul doi al turneului de la Miami, dotat cu premii de peste 6 milioane de dolari.

În proba de dublu de la Miami vor mai evolua două sportive din România, Raluca Olaru şi Monica Niculescu. Perechea Olaru/Lara Arruabarrena (Spania) va juca, în runda inaugurală, cu principalele favorite ale competiţiei, Martina Hingis (Elveţia) şi Sania Mirza (India).

TITLURILE ZILEI

Perechea Monica Niculescu(România)/Margarita Gasparian (Rusia) vor întâlni, în primul tur, cuplul Monica Puig(Puerto Rico)/Heather Watson (Marea Britanie).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici