Simona Halep ia pauză până la sezonul pe zgură şi a găsit cauza rezultatelor slabe din ultimul timp: "Nu a fost o perioadă prea reuşită"

Simona Halep (1 WTA) a revenit în ţară după eliminarea de la Miami. Liderul mondial a terminat sezonul pe hard şi va lua o pauză până să mai joace la un turneu. Simona va intra din nou pe zgură şi spune că nu are nicio teamă în privinţa punctelor pe care le are de apărat, peste 3.000. Halep e conştientă că nu a avut un sezon prea reuşit pe hard, scrie prosport.ro

1498 afișări
Imaginea articolului Simona Halep ia pauză până la sezonul pe zgură şi a găsit cauza rezultatelor slabe din ultimul timp: "Nu a fost o perioadă prea reuşită"

Simona ia pauză până la sezonul pe zgură şi a găsit cauza rezultatelor slabe din ultimul timp: "Nu a fost o perioadă prea reuşită"

"Nu a fost o perioadă prea reuşită, pentru că nu m-am antrenat, nu am fost pregătită fizic. De aici şi rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng şi nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult şi o să fie bine.

Abia aştept să joc pe zgură, am avut rezultate bune anul trecut, merg cu încredere, dar vom vedea ce va fi. Nu simt nicio presiune în ceea ce priveşte turneul de la Roland Garros, nici presiunea punctelor. Vreau doar să mă antrenez, să fiu pregătită fizic şi să joc ceea ce ştiu eu să joc", a declarat constănţeanca de 26 de ani.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici