Simona Halep îi dedică victoria din turul 2 de la Indian Wells vărului ei care s-a sinucis

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a dorit să-i dedice victoria obţinută, vineri, în turul 2 al turneului de la Indian Wells, vărului ei care s-a sinucis, despre care sportiva a spus că iubea tenisul şi era foarte talentat.

519 afișări
Imaginea articolului Simona Halep îi dedică victoria din turul 2 de la Indian Wells vărului ei care s-a sinucis

Simona Halep (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

"Mi-este greu să vorbesc despre această situaţie. Este dureros pentru toată lumea, pentru mine şi pentru familia mea. Am dorit să joc acest turneu deoarece el iubea tenisul. A jucat tenis mulţi ani. Aşa că am decis să rămân aici, pentru că a fost puţin mai uşor să trec peste această situaţie. Vreau să-i dedic lui acest meci, pentru că a iubit tenisul şi a fost foarte talentat", a declarat Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Vărul Simonei Halep, în vârstă de 29 de ani, s-a sinucis la 9 martie, el fiind găsit spânzurat cu un cablu în holul locuinţei sale din municipiul Constanţa. Nicia Arghir era văr primar cu Simona Halep, mamele celor doi fiind surori.

Simona Halep, cap de serie numărul 3, s-a calificat, vineri, în turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari, învingând-o în runda secundă, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusă Daria Gavrilova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici