Simona Halep împlineşte astăzi 30 de ani fără antrenor, dar cu bani

  • Dublă câştigătoarea de turnee de Mare Şlem, sportiva din Constanţa ocupă locul 15 WTA.
  • Simona Halep se află în Bucureşti, la prânz discutând cu jurnaliştii la Complexul „Stejarii”.
  • O altă campioană, americanca Serena Williams, a împlinit ieri 40 de ani.
1127 afișări
Imaginea articolului Simona Halep împlineşte astăzi 30 de ani fără antrenor, dar cu bani

Simona Halep împlineşte astăzi 30 de ani fără antrenor, dar nu bani

Simona Halep îşi petrece în Capitală ziua de naştere. Sportiva locuieşte la Complexul Stejarii, ridicat de omul de afaceri Ion Ţiriac.

Împlinirea rotundei vârste o găseşte căsătorită, pe locul 15 mondial, dar fără antrenor, după ce recent fostul lider WTA a renunţat la serviciile australianului Darren Cahill, însă cu un cont solid în bancă.

Conform cifrelor oficiale, Simona a câştigat din tenis suma de 37.842.748 de dolari, dintre care 796.837 de dolari.

Palmaresul sportivei cuprinde 22 de turnee WTA câştigate în carieră (inclusiv două de Grand Slam, la Roland Garros, în 2018, şi la Wimbledon, în 2019), cu un raport victorii - eşecuri de 531-224. Deşi nu este în cea mai bună formă a carierei, se pregăteşte pentru viaţa de familie, dorindu-şi să devină mamă.

Simona Halep a început tenisul de la vârsta de patru ani, mai întâi sub îndrumarea antrenorului Ioan Stan. La 14 ani, ea a debutat în circuitul ITF şi a ajuns repede între cele mai bune tinere jucătoare din lume.

În 2008, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros, la junioare, iar doi ani mai târziu a pătruns în circuitul profesionist.

Cariera ei a intrat pe o pantă constant ascendentă în a doua jumătate a anului 2013, în care a câştigat şase turnee, pe toate suprafeţele. Halep a cunoscut consacrarea în 2014, când a jucat finala de la French Open la senioare şi finala Turneului Campioanelor, la prima participare, pe lângă alte două trofee care i-au intrat în palmares.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici