Simona Halep, în afara locurilor calificante pentru Turneul Campioanelor/ Clasamentul WTA Race în momentul de faţă

Simona Halep nu se află, încă, pe lista cu jucătoarele care vor participa la Turneul Campioanelor. Cu cele 390 de puncte primite în urma participării la turneul de la Miami, de unde a fost eliminată în semifinale, numărul 2 WTA a urcat o poziţie în clasament.

3555 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, în afara locurilor calificante pentru Turneul Campioanelor/ Clasamentul WTA Race în momentul de faţă

Simona Halep, în afara locurilor calificante pentru Turneul Campioanelor

Simona este pe locul nouă, cu 1.246 de puncte adunate în acest an, poziţie care însă nu o califică deocamdată la competiţia care se va desfăşura la Shenzhen.

Petra Kvitova se află pe prima poziţie, cu 2.735 de puncte, în timp ce jucătoarea de origine română Bianca Andreescu este pe cinci.

Clasamentul WTA Race în momentul de faţă:

1. Petra Kvitova 2.735 puncte
2. Naomi Osaka 2.371p

TITLURILE ZILEI

3. Karolina Pliskova 2.305p
4. Ashleigh Barty 1.855p
5. Bianca Andreescu 1.757p
6. Belinda Bencic 1.684p
7. Elina Svitolina 1.366p
8. Angelique Kerber 1.346p
-------------------------------
9. Simona Halep 1.246p
10. Kiki Bertens 1.122p

Primele opt sportive ca punctaj obtinut în anul în curs obţin calificarea la Turneul Campioanelor.

Anul acesta, Turneul Campioanelor se va desfăşura în perioada 27 octombrie - 3 noiembrie şi va fi găzduit în premieră de Shenzhen. În ultimii cinci ani competiţia s-a desfăşurat în Singapore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici