Simona Halep, în negocieri cu antrenorul Thierry van Cleemput: Sunt discuţii, nu e nimic oficial

Eliminată în optimi la Australian Open de americanca Serena Williams, 1-6, 6-4, 4-6, Simona Halep a revenit în România miercuri, 23 ianuarie, înainte de prânz.

173 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, în negocieri cu antrenorul Thierry van Cleemput: Sunt discuţii, nu e nimic oficial

Simona Halep, în negocieri cu antrenorul Thierry van Cleemput: Sunt discuţii, nu e nimic oficial

Jocul rezultatelor de la Melbourne au scos-o pe constănţeancă de pe prima poziţie WTA, a picat pe trei în clasamentul la zi, ba chiar ar putea coborî până pe patru de luni, 28 ianuarie, în funcţie de desfăşurarea semifinalelor.

Intrată într-o nouă etapă a carierei după despărţirea de antrenorul Darren Cahill, Simona l-a avut în lojă, la Antipozi, pe Florin Segărceanu, antrenorul echipei de Fed Cup, însă Virginia Ruzici, managerul jucătoarei, a alergat pentru a-i găsi un nou antrenor. Discuţiile cu Thierry van Cleemput s-au înteţit, antrenorul begian care a lucrat până duminică alături de David Goffin a lăsat să se înţeleagă că va demara colaboarea cu Halep, dar Simona, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, a declarat că nimic nu e bătut în cuie.

"Sunt în discuţii, nu e nimic oficial. Când o să fie ceva oficial, dacă o să fie, o să vă anunţ. Mă simt bine. Am câteva zile de pauză şi voi începe pregătirea pentru Fed Cup", a spus Halep, care a vorbit şi despre prima experienţă în tenis în acest sezon, la turneul de Grand Slam de la Australian Open:

"Nu a fost un turneu rău, nici foarte bun, dar ţinând cont de toată pregătirea pe care am avut-o în iarnă, am avut meciuri foarte bune. Infernal? A fost un tablou greu, poate cel mai greu de până acum, jucând cu surorile Williams una după alta.

În schimb, au fost şi meciuri bune pentru mine, ca să văd că nivelul meu de joc este acolo.

Eu nu simt nimic, mă bucur pentru Pliskova, pentru că e o mare realizare să o baţi pe Serena, mai ales într-un Grand Slam. Ştiam că poate să o bată pentru că are serviciu foarte puternic şi s-a şi dovedit".

Din informaţiile ProSport, belgianul şi echipa Simonei Halep nu s-au înţeles încă în privinţa salariului antrenorului care a mai lucrat cu Olivier Rochus şi Steve Darcis. Cotat foarte bine în grupul antrenorilor din circuit Van Cleemput se pare că are pretenţii ridicate, iar echipa lui Halep încă mai tatonează terenul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici