Simona Halep, în sferturile turneului din Dubai, după ce a trecut de Lesia Tsurenko/ Numărul 2 mondial: Îmi place cum am jucat

Simona Halep a câştigat meciul din optimile turneului de la Dubai şi s-a calificat în sferturile competiţiei după ce s-a impus în faţa jucătoarei Lesia Tsurenko, în două seturi, 6-3, 7-5, după o oră şi 21 de minute de joc.

3102 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, în sferturile turneului din Dubai, după ce a trecut de Lesia Tsurenko/ Numărul 2 mondial: Îmi place cum am jucat

Simona Halep, în optimile turneului din Dubai. Românca a învins-o din nou pe Lesia Tsurenko

Este a şaptea întâlnire cu jucătoarea din Ucraina, numărul 23 WTA, şi toate au fost câştigate de sportiva din Constanţa. Ultima victorie a Simonei în faţa lui Tsurenko a fost în urmă cu o săptămână, la Doha, acolo unde a învins-o, tot în două seturi, 6-2, 6-3.

Simona Halep: Îmi place cum am jucat, nu a fost deloc uşor pentru mine

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) şi-a completat CV-ul cu a şaptea victorie în şapte meciuri cu Lesia Ţurenko, scor 6-3, 7-5, în turul al doilea de la Dubai, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului, apoi a avut un discurs echilibrat.

Unul în care i-a mulţumit special lui Adrian Măcelaru, ambasadorul României la Dubai, pentru prezenţa în tribune.

"Îmi place cum am jucat, nu a fost deloc uşor pentru mine. Am vrut să stau concentrată la fiecare minge pe care o lovesc, am reuşit şi mă gândesc să merg cât mai departe în acest turneu. Sunt mai puternică mental pe zi ce trece, mă simt din ce în ce mai bine şi sper să câştig din ce în ce mai mult", a declarat Halep, la interviul de după meci, înainte să fie anunţată de reporter că a triumfat în faţa ambasadorului român la Dubai: "Este o onoare! Mulţumesc foarte mult că aţi venit să mă vedeţi, a fost o plăcere să câştig".

Odată calificată în sferturile de finală, Halep continuă lupta pentru recăpătarea primului loc în ierarhia mondială, iar următoarea adversară se va alege dintre elveţianca Belinda Bencic şi ucraineanca Aryna Sabalenka, a doua fiind considerată una dintre marile speranţe ale tenisului feminin: "Va fi un meci foarte greu. Ambele lovesc mingea foarte puternic, dar sper să am timp să mă recuperez până mâine şi să joc la fel de bine", a declarat fostul lider mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici