Simona Halep, în topul celor mai bune jucătoare din ultimul deceniu. Locul ocupat de româncă

Simona Halep se află pe locul doi în topul celor mai bune jucătoare din ultimul deceniu, clasamentul fiind realizat de Tennis Channel. Doar Serena Williams o depăşeşte pe sportiva noastră.

1285 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, în topul celor mai bune jucătoare din ultimul deceniu. Locul ocupat de româncă

Sursă foto: Profimedia

Simona Halep se află pe locul doi în topul celor mai bune jucătoare din ultimul deceniu, clasamentul fiind realizat de Tennis Channel. Doar Serena Williams o depăşeşte pe sportiva noastră.

„Locul 1 mondial la finalul anilor 2017 şi 2018 (a încheiat în Top 5 şi în cei trei ani anteriori), românca a devenit o forţă consistentă din 2013, când a câştigat şase titluri WTA. Deşi nu a reuşit să câştige primele trei finale de Grand Slam, Halep a continuat şi a simţit gustul victoriei la Roland Garros şi Wimbledon, valindându-şi astfel jocul şi puterea mentală care îi pot aduce alte mari victorii şi momente magice.” , se arată pe siteul celor de la Tennis Channel.

Prima în top e Serena Williams, iar Simona Halep e urmată de Angelique Kerber. După podium urmează Petra Kvitova, iar pe cinci e clasată Victoria Azarenka. Caroline Wozniacki este a şasea, Li Na este pe locul şapte, Kim Clijsters se află pe opt, Naomi Osaka ocupă poziţia a noua, iar Maria Sharapova e pe zece.

Foto: Profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici