Simona Halep, înaintea primului meci de Fed Cup: Am emoţii, recunosc. ORA confruntării cu Kristina Mladenovic

Simona Halep a împărtăşit primele păreri după stabilirea programului de la Fed Cup. Racheta numărul unu a României va debuta împotriva Kristinei Mladenovic sâmbătă, de la 15:00, şi este încrezătoare că va face un meci solid.

196 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, înaintea primului meci de Fed Cup: Am emoţii, recunosc. ORA confruntării cu Kristina Mladenovic

Simona Halep: Am emoţii înaintea primului meci de Fed Cup, recunosc

Condiţiile de pregătire pe care le-a găsit în Franţa sunt pe placul ei. Aşteaptă să intre pe teren şi să dea totul, fiind 100% din punct de vedere fizic. ”Îmi place atmosfera din Franţa, condiţiile sunt bune. Acum sper să intru pe teren şi să îmi fac treaba. Nu putem să comparăm terenul de aici cu cel de la Stuttgart. Aici e zgură adevărată, acolo e altfel de zgură. E diferită suprafaţa de joc”, a spus Halep la DigiSport, care recunoaşte că are emoţii în faţa unui astfel de moment. ”Am emoţii înaintea primului meci şi recunosc, dar e normal. Sunt concentrată pe partidă şi îmi doresc să câştig. Am încredere că şi fetele pot face meciuri bune, sunt încrezătoare şi îşi doresc şi ele victoria. Contează să câştigăm, nu contează cine aduce puncte.

Discutam înainte şi ne gândeam că intră Mladenovic. Meciul de aici va fi diferit, aşa e la Fed Cup. La Madrid a fost o finală dificilă, dar acum sunt încrezătoare. Sunt conştientă că va fi un meci echilibrat. M-am pregătit bine, nu am probelem medicale, vedem mâine pe teren cum va fi”, a încheiat Halep.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici