Simona Halep începe sezonul 2016 la Brisbane

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va începe sezonul 2016 în Australia, ţara natală a antrenorului ei, Darren Cahill, cu turneul Brisbane International (3-9 ianuarie), ea renunţând să-şi apere titlul cucerit anul acesta la Shenzhen, în China.

793 afișări
Imaginea articolului Simona Halep începe sezonul 2016 la Brisbane

Simona Halep începe sezonul 2016 la Brisbane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Directorul turneului Cameron Pearson a declarat că a convins-o pe Halep să participe la Brisbane International după ce i-a arătat imagini cu atmosfera din timpul competiţiei. "Simona a dorit să participe la turneul nostru după ce a văzut imaginile cu publicul de la ultima ediţie şi cu arena, pe care i le-am arătat. Nu ştiu dacă Darren are vreo influenţă în faptul că ea a ales un alt turneu australian, dar el este un fan al competiţiei noastre", a precizat Pearson, potrivit pearthnow.com.au.

Conform organizatorilor, la Brisbane, turneu din categoria Premier, şi-au mai anunţat participarea deţinătoarea trofeului, rusoiaca Maria Şarapova, locul 4 WTA, spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, germana Angelique Kerber, locul 10 WTA, campioana din 2009, Victoria Azarenka, locul 22 WTA, elveţianca Timea Bacsinszky, locul 12 WTA, spaniola Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA, şi italiencele Roberta Vinci, locul 15 WTA, şi Sara Errani, locul 20 WTA.

Halep a evoluat o dată la Brisbane, în 2012, când a pierdut în primul tur, în faţa belgiencei Kim Clijsters, scor 1-6, 4-6.

Programul româncei până la Australian Open (18-31 ianuarie) mai prevede o participare la turneul Premier de la Sydney (10-15 ianuarie).

Jucătoarea de 24 de ani din Constanţa a evoluat la începutul acestui an la un singur turneu înainte de Australian Open, cel WTA de la Shenzen, pe care l-a câştigat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici