Simona Halep: Încerc să mă autodepăşesc. Am încercat să devin agresivă şi să închei repede punctele

Simona Halep s-a calificat în turul secund la US Open, la finele unui meci muncit, contra jucătoarei din SUA, Nicole Gibbs, scor 6-3, 2-6, 6-2, în mai puţin de două ore joc petrecute pe Louis Armstrong Arena.

260 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Încerc să mă autodepăşesc. Am încercat să devin agresivă şi să închei repede punctele

Simona Halep: Încerc să mă autodepăşesc. Am încercat să devin agresivă şi să închei repede punctele

Sub privirile Nadiei Comăneci, constănţeanca şi-a făcut încălzirea pentru partida din faza următaore, contra sportivei Tylor Townsend, pe care a învins-o de trei ori din tot atâtea dispute. La puţin timp după triumful din runda inaugurală, fostul nr.1 WTA a urcat în studioul Eurosport, unde a fost bombardată cu întrebări de legendarul Mats Wilander şi de Barbara Schett. Tonică şi cu toate vorbele la ea, Simona a dezvoltat mai multe subiecte.

"Lucrez la mai multe capitole, atitudinea devine esenţială. Încerc să mă autodepăşesc. Am pierdut la US Open în runda inaugurală la ultimele două ediţii, aşa că sunt foarte fericită, mă concentrez doar să o iau pas cu pas, nici nu ştiu care ar putea fi traseul spre finală. Vreau doar ca supervizorul să mă anunţe ora la care trebuie să joc", a punctat campioana de la Wimbledon.

Şi cum atunci când îl ai în faţă pe starul suedez nu poţi să evadezi uşor din studio, Halep a dezvăluit, pe larg, şi tactica abordată în confruntarea cu Gibbs. "Am încercat să devin mai agresivă şi să închei repede punctele. M-am străduit să-mi fac jocul de pe fundul terenului, să construiesc cu ştiinţă punctele, apoi să atac şi să tranşez schimburile la momentul oportun", a mai explicat Simona Halep, în studioul Eurosport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici