Simona Halep, ironizată de fanii adverşi după primul meci în echipament Nike: "Atunci când vezi peste 20 de fete îmbrăcate exact la fel ca tine..."

Simona Halep a debutat miercuri în echipamentul Nike, la turneul de la Doha, iar hainele noului sponsor i-au purtat noroc. Halep a învins-o pe Makarova cu 6-3, 6-0, mulţi fani i-au apreciat atât jocul, cât şi vestimentaţia, dar au existat şi cârcotaşi care au luat-o peste picior pe constănţeancă.

8483 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, ironizată de fanii adverşi după primul meci în echipament Nike: "Atunci când vezi peste 20 de fete îmbrăcate exact la fel ca tine..."

Simona Halep, ironizată de fanii adverşi după primul meci în echipament Nike: "Atunci când vezi peste 20 de fete îmbrăcate exact la fel ca tine..."

Nike nu a creat haine personalizate pentru Simona Halep, tenismenele care beneficiază de linii speciale de echipament din partea colosului american fiind doar Maria Şarapova şi Serena Williams. A doua jucătoare a lumii a îmbrăcat un echipament comun, de culoare roz somon, cu care se afişează foarte multe sportive din circuitul WTA, iar Halep nu a scăpat de glumele haterilor.

Un fan al letonei Jelena Ostapenko "a înţepat-o" pe Simona Halep după meciul cu Ekaterina Makarova. Acesta a postat o fotografie în care Simona pare supărată, interpretând într-un mod răutăcios imaginea: "Atunci când vezi peste 20 de fete îmbrăcate exact la fel ca tine...". Este totuşi posibil ca Simona să primească un echipament personalizat în viitor, mai ales că are şanse reale să revină pe locul 1 WTA.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici