Simona Halep joacă luni şi la simplu şi la dublu mixt, la US Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep va disputa, luni, la US Open, atât meciul de simplu cu Sabine Lisicki, cât şi pe cel de dublu mixt, alături de partenerul ei, Horia Tecău, întâlnirile contând pentru optimile de finală, respectiv sferturile de finală.

1539 afișări
Imaginea articolului Simona Halep joacă luni şi la simplu şi la dublu mixt, la US Open

Simona Halep joacă luni şi la simplu şi la dublu mixt, la US Open

Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, o va întâlni în optimile de finală ale US Open pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi favorită 24, luni, după ora 19.30, conform programului anunţat de organizatori. Acest meci este al doilea pe arena Louis Armstrong, după partida de dublu pe care Florin Mergea şi coechipierul său indian, Rohan Bopanna, favoriţii numărul 6, o vor disputa, de la ora 18.00, cu cuplul Daniel Nestor/Edouard Roger-Vasselin (Canda/Franţa), cap de serie numărul 9, în optimile de finală ale probei.

Simona Halep şi Horia Tecău sunt programaţi pe terenul Grandstand pentru meciul de dublu mixt din sferturile de finală, cu perechea Monica Hingis/Leander Paes (Elveţia/India), cap de serie numărul 4. Aceasta este a parta întâlnire de dublu de pe Grandstand (partidele încep la ora 18.00).

Tot pe acest teren, în meciul al doilea al zilei, Horia Tecău şi colegul său olandez, Jean-Julien Rojer, vor da piept cu echipa americană Eric Butorac/Scott Lipsky, în optimile de finală ale probei de dublu masculin.

La dublu feminin junioare, cuplul Ioana Pietroiu/Deria Nur Haliza (România/Indonezia) va evolua în turul întâi cu perechea Tessah Andrianjafitrimo/Naiktha Bains (Franţa/Australia), în al patrulea meci de pe terenul 6.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici