Simona Halep joacă marţi la Washington, competiţie de categorie inferioară, pentru că nu a primit wildcard la turneul premium de la Stanford, unde concurează Sharapova

Simona Halep (locul 2 în clasamentul WTA) va juca marţi seară, cu începere de la ora 20:50, în prima manşă a turneului de la Washington, în compania lui Sloane Stephens. Sportiva din Statele Unite ale Americii ocupă locul 957 în clasamentul WTA.

5289 afișări
Imaginea articolului Simona Halep joacă marţi la Washington, competiţie de categorie inferioară, pentru că nu a primit wildcard la turneul premium de la Stanford, unde concurează Sharapova

Simona Halep joacă, marţi, la turneul de la Washington doar pentru că nu a primit wildcard la Stanford (Imagine: Hepta)

Meciul dintre Halep şi Stephens va deschide ziua de tenis pe arena centrală de la Rock Creek Tennis Center.

Halep a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că va juca la turneul de la Washington, competiţie de categorie inferioară, deoarece a fost refuzată de organizatorii turneului de a Stanford, turneu de categorie Premier. Competiţiile de la Washington şi Stanford se desfăşoară în aceeaşi săptămână.

"Sunt prima dată la Washington şi mă simt bine aici. Am ales acest turneu pentru că am cerut wildcard-uri la Stanford şi Washington, iar Stanford a spus 'Nu', iar Washington a spus 'Da'", a declarat sportiva din Constanţa.

TITLURILE ZILEI

Dacă Halep nu a primit wildcard la Stanford, Maria Sharapova a fost acceptată de organizatori. Alături de sportiva din Rusia, au mai primit wildcard-uri Petra Kvitova şi Claire Liu, o sportivă din Statele Unite ale Americii în vârstă de 17 ani care conduce clasamentul mondial la nivel de juniori.

La turneul de Washington, alături de Halep, au mai primit wildcard-uri Sloane Stephens şi Bianca Andreescu, jucătoare canadiană de origine română. Competiţia de la Washington, la care Halep este principala favorită, este dotată cu premii totale în valoare de 226.000 de dolari, în timp ce turneul de la Stanford este dotat cu premii totale în valoare de 711.000.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici