Simona Halep joacă miercuri noapte, de la ora 02.00, în sferturi la Miami Open

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca, miercuri noapte, la ora 02.00, împotriva jucătoarei americane Sloane Stephens, locul 45 WTA, în sferturile de finală ale turneului Miami Open, tot miercuri fiind programată şi întâlnirea dintre Serena Williams şi Sabine Lisicki, dar de la ora 20.00.

1368 afișări
Imaginea articolului Simona Halep joacă miercuri noapte, de la ora 02.00, în sferturi la Miami Open

Simona Halep joacă miercuri noapte, de la ora 02.00, în sferturi la Miami Open (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Învingătoarele din meciurile de meciurile menţionate, care sunt programate pe arena centrală, se vor întâlni în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory.

Tot miercuri, în sferturi la dublu feminin, perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova (România/Rusia) va întâlni cuplul ceh Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka, al nouălea favorit, începând cu ora 21.00, meci ce va fi urmat de întâlnirea de la dublu masculin, tot în sferturi, dintre perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer şi echipa americană John Isner/Sam Querrey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici