Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor. Simona Halep - Karolina Pliskova 0-6, 6-2, 4-6

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor unde a pierdut în faţa Karolinei Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6.

6470 afișări
Imaginea articolului Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor. Simona Halep - Karolina Pliskova 0-6, 6-2, 4-6

Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor. Simona Halep - Karolina Pliskova 0-6, 6-2, 4-6

Simona Halep (5 WTA) a pierdut, vineri, în faţa Karolinei Pliskova (2 WTA), cu scorul de 0-6, 6-2, 4-6 în partida din Grupa Mov a Turneului Campioanelor.

Primul set a fost câştigat fără probleme de jucătoarea din Cehia. Karolina Pliskova a început calmă şi sigură pe ea meciul decisiv cu Simona Halep. În doar 13 minute a dus scorul la 4-0 la game-uri. Jucătoarea din Cehia a continuat să se impună în faţa Simonei Halep şi a câştigat primul set la 6-0, după doar 21 de minute de joc.

În actul secund, Simona a început cu un break, câştigând astfel primul game al partidei. Halep a câştigat şi pe propriul serviciu, dar a fost egalată la game-uri de Pliskova, 2-2. Fostul lider mondial a câştigat însă următoarele patru game-uri la rând şi s-a impus în setul doi, scor 6-2, după 37 de minute de joc, ducând meciul în decisiv.

Setul decisiv a început cu un break reuşit de Simona Halep. La scorul de 2-1 la game-uri, Karolina Pliskova a reuşit un break, scorul transformându-se în 2-2. Scorul a devenit 4-2, Pliskova trecând în avantaj, după ce a mai reuşit o minge de break în faţa jucătoarei române. Halep a mai redus din diferenţa la game-uri, scorul devenind 5-4, după un break reuşit de româncă. Karolina Pliskova a reuşit victoria după o oră şi 45 de minute.

În urma victoriei obţinute în faţa Simonei Halep, Karaolina Pliskova a devenit cea de-a patra jucătoare calificată în semifinalele Turneului Campioanelor. Turneul Campioanelor dispune de premii în valoare totală de 14.000.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici