Simona Halep la sosirea la Cluj: „Este mare păcat că nu vom avea spectatori în sală”

  • Simona Halep a ajuns duminică seara la Cluj Napoca, unde va participa la turneul de tenis Transylvanian Open, ce se defăşoară la BT Arena.
  • Ea a fost primită la aeroport de directorul turneului, Patrick Ciorcilă.
420 afișări
Imaginea articolului Simona Halep la sosirea la Cluj: „Este mare păcat că nu vom avea spectatori în sală”

La sosirea pe aeroport, Simona Halep a declarat: „Sunt fericită să fiu aici, la Cluj, şi să particip la Transylvania Open. Am văzut pe reţelele sociale că turneul arată foarte bine. Este mare păcat că nu vom avea spectatori în sală. Abia aşteptam să mă întâlnesc cu fanii din România! Dar sunt fericită să mă întorc la Cluj, unde mă simt întotdeauna bine.”

Simona Halep va debuta în primul tur al turneului, marţi, în compania Gabrielei Ruse.

Turneul Transylvanian Open se va desfăşura fără spectatori, organizatorii fiind puşi în situaţia de a returna banii pe biletele vândute în avans, chiar dacă au respectat toate condiţiile sanitare impuse.

Un număr mare de spectatori care şi-au rezervat bilete vin din alte oraşe şi chiar din străinătate, aceştia fiind nevoiţi să anuleze bilete de avion şi rezervările de cazare făcute pentru turneu, după ce autorităţile au dispus că începând de luni evenimentele sportive să se desfăşoare fără spectatori.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici