Simona Halep le-a prezentat fanilor marele trofeu de la Roland Garros, dar nu la Turnul Eiffel. Apariţie elegantă la şedinţa foto oficială, în calitate de campioană la French Open | FOTO

Simona Halep, din postura de campioană la Roland Garros, a realizat şedinţa foto tradiţională, dar nu la Turnul Eiffel, aşa cum s-a obişnuit până în 2015. Ţinută în complexul care găzduieşte turneul din capitala Franţei, festivitatea de duminică a durat câteva minute.

5929 afișări
Imaginea articolului Simona Halep le-a prezentat fanilor marele trofeu de la Roland Garros, dar nu la Turnul Eiffel. Apariţie elegantă la şedinţa foto oficială, în calitate de campioană la French Open | FOTO

FOTO | Simona Halep le-a prezentat fanilor marele trofeu de la Roland Garros, dar nu la Turnul Eiffel | FOTO (Imagine: Cezara Paraschiv)

GALERIE FOTO AICI

Halep nu a dezamăgit şi a avut o apariţie extrem de elegantă, preferând o rochie neagră, simplă, care a atras privirile la şedinţa foto oficială, în calitate de campioană la French Open.

TITLURILE ZILEI

 

Din motive de securitate, Halep nu a mers la Turnul Eiffel, destinaţia clasică a campionilor de la Roland Garros, nici pe Champs-Elysees şi nici în Place de la Concordie. Pentru a evita eventualele incidente, organizatorii au decis, începând cu 2015, ca decernarea trofeului să nu mai aibă loc în faţa Turnului Eiffel, Serena Williams şi Stanislas Wawrinka fiind ultimii care s-au bucurat de această onoare.

Deja în posesia trofeului, Simona a făcut o primă şedinţă foto în vestiarul de la Roland Garros, iar astăzi a stat din nou în faţa fotografilor în complexul care găzduieşte turneul parizian. 

Foto: Cezara Paraschiv

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici