Simona Halep le dă fiori adversarelor: Te rogi la Dumnezeu pentru viaţa ta când joci cu ea

Andrea Petkovic a lăudat-o pe campioana de la Wimbledon, Simona Halep, înaintea Turneului Campioanelor, competiţie ce se va desfăşura între 27 octombrie şi 3 noiembrie şi e dotată cu premii de 14 milioane de euro.

3009 afișări
Imaginea articolului Simona Halep le dă fiori adversarelor: Te rogi la Dumnezeu pentru viaţa ta când joci cu ea

Simona Halep le dă fiori adversarelor: Te rogi la Dumnezeu pentru viaţa ta când joci cu ea

„Iubesc să joc contra Simonei Halep deoarece este o sportivă grozavă şi te forţează să oferi cel mai buni tenis al tău. În plus, îţi permite să faci asta fiindcă nu este ca Serena, cu forţa ei. Nu este puternică şi înaltă, aşa că are nevoie să-şi folosească tot talentul. Te face să mergi până la extrem şi să forţezi încă o lovitură. Într-un meci m-a făcut să dau un drop shot şi apoi să vin la fileu. Bravo ţie, Simona!

Trebuie să scoţi tot ce ai mai bun pentru a o învinge, pentru că este atât de abilă şi inteligentă! Deschide terenul foarte bine. Aleargă, aleargă, aleargă, ajungi să te rogi la Dumnezeu pentru viaţa ta când joci cu ea, dar într-un final tot pierzi punctul! Este chiar enervant!", a declarat Andrea Petkovic pentru cotidianul Der Westen, cele două rivalizând de nouă ori, Simona câştigând opt întâlniri.

Bianca Andreescu şi Ashleigh Barty sunt principalele favorite la câştigarea Turneului Campioanelor, cel puţin aşa susţin casele de pariuri. Bookmakerii au publicat cotele pentru câştigarea competiţiei, iar numărul unu şi patru din ierarhia mondială sunt văzute favorite.

Aşadar, Bianca Andreescu şi Ashleigh Barty au o cotă de 4.5 la obţinerea trofeului, în timp ce Simona Halep a primit a cincea şansă pentru a câştiga turneul, cu o cotă de 7.5. Deşi a câştigat ediţia de anul trecut, Elina Svitolina a priit aceleaşi şanse ca jucătoarea din Constanţa.

Naomi Osaka are şansa a treia, cu o cotă de 5, în timp ce pe poziţia a patra în ierarhia cotelor se află Karolina Pliskova, cu 7. Petra Kvitova a primit cota 9, iar Belinda Bencic, ultima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, are cota cea mai mare, 12.

Turneul Campioanelor va avea loc la Shenzhen, în China, competiţie care se va desfăşura în perioada 27 octombrie - 3 noiembrie.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici