Simona Halep: M-am obişnuit cu Ilie Năstase, pentru că m-a criticat destul în anii precedenţi

Gala Tenisului Românesc i-a strâns pe cei mai bunu jucători şi jucătoare de tenis ai României, iar Simona Halep, prezentă eveniment, a vorbit despre performanţele sale în anul 2016, ce urmează pentru ea în anul următor, dar a vorbit şi despre noul căpitan–nejucător al echipei de Fed Cup a României.

645 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: M-am obişnuit cu Ilie Năstase, pentru că m-a criticat destul în anii precedenţi

Simona Halep: M-am obişnuit cu Ilie Năstase, pentru că m-a criticat destul în anii precedenţi

Despre 2016: “Din punctul meu de vedere a fost un an bun, un an frumos, un an greu, fiind bolnavă, dar după aceea am revenit bine de tot şi am avut şi trei titluri anul acesta, unul foarte important la Madrid. Şi cel de la Bucureşti a fost important, l-am câştigat şi a doua oară. Sunt foarte bine acum, sunt bucuroasă şi mă simt bine că sunt la această gală”.

Despre eveniment: „E diferit şi mult mai plăcut din punctul meu de vedere. Când am auzit am zis: Da, da, da. Să facem gala, să ne strângem din nou, să mai glumim, să mai vorbim. E un eveniment frumos şi îi mulţumim federaţiei că a făcut posibilă această întâlnire”.

Titlul de cea mai bună jucătoare a anului: „Sună frumos, mă bucur că am primit acest titlu şi acest premiu. Am avut rezultate destul de bune şi sper ca anul viitor să fie şi mai bine şi să iau un titlu şi mai bun”.

Năstase e pe banca echipei de Fed Cup: „Eu am mai fost prezentă la nişte întâlniri din Fed Cup, unde a fost şi dânsul prezent şi chiar era emoţionat şi a fost alături de noi mereu, e o onoare să fiu lângă el.

M-am obişnuit, pentru că m-a criticat destul în anii precedenţi, aşa că nu e o problemă. Sper să joc atât de bine, astfel încât să nu mă critice aşa de mult. Sigur o să ne mai amuzăm în afara terenului, e plcăut să-l avem lângă echipă şi sper să ne meargă bine”, a încheiat Simona Halep, pentru care primul turneu din 2017 va fi cel de la Shenzen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici