Simona Halep: Mă aştept la un meci greu cu Kontaveit. Nu ştiu cum joacă pe zgură, o voi studia

Simona Halep s-a calificat, joi, în sferturile turneului de la Roma, după ce a învins-o pe Anastasia Pavliucenkova, scor 6-1, 4-6, 6-0, şi a declarat după meci că meciul cu Anett Kontaveit va dificil şi că simte foarte bine la competiţia din capitala Italiei, scrie wtatennis.com.

3950 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Mă aştept la un meci greu cu Kontaveit. Nu ştiu cum joacă pe zgură, o voi studia

Simona Halep: Mă aştept la un meci greu cu Kontaveit. Nu ştiu cum joacă pe zgură, o voi studia

După ce în startul sezonului a acuzat probleme de sănătate şi de formă, Halep şi-a reintrat în ritm odată cu sezonul de zgură. A ajuns până în semifinale la turneul de la Stuttgart, a câştigat turneul de la Madrid pentru a doua oară consecutiv, iar acum se află în sferturi la Roma. Constănţeanca pune revirimentul pe seama plusului de încredere pe care l-a dobândit în acest timp.

În sferturile de finală ale turneului din capitala Italiei, Simona Halep o va întâlni pe Anett Kontaveit. "Simt fiecare lovitură, fiecare minge, nu contează unde mă aflu pe teren. Mă simt bine şi am încredere. Cred că în setul doi mi-am schimbat puţin stilul, am jucat mai rapid. Îi place acest joc (n.r. - Pavliucenkovei), a lovit cu mai multă forţă şi a fost dificil pentru mine să returnez.

Este bine că am putut reveni în setul trei. Am făcut exact ceea ce făcusem şi în primul, a mers foarte bine pentru mine", a spus Halep, conform WTA, despre meciul cu Anastasia Pavliucenkova.

Legat de meciul cu Anett Kontaveit, care urmează, Simona Halep a spus: "Am jucat la Miami împotriva ei, nu a fost uşor. A fost un meci dificil. La momentul respectiv eram puternică, nu ştiu cum joacă pe zgură. O voi studia. Suntem în sferturile de finală, toată lumea trebuie să joace un tenis bun. Mă aştept la un meci greu. Am şansa mea, chiar dacă nu cunosc jocul ei pe zgură", a conchis sportiva aflată pe locul patru în clasamentul mondial.

La Miami, Simona Halep a învins-o pe Anett Kontaveit în două seturi, scor 6-3, 6-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici