Simona Halep, mesaj emoţionant cu doar câteva zile înainte de Fed Cup: Nu pot să joc pentru România, deşi e foarte important pentru mine, dar voi fi in tribune

Simona Halep a confirmat informaţiile apărute luni în presa din România. Pentru a nu risca o agravare a stării sale de sănătate, constănţeanca a luat decizia de a nu lua parte la Fed Cup, în întâlnirea din România şi Canada.

1208 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, mesaj emoţionant cu doar câteva zile înainte de Fed Cup: Nu pot să joc pentru România, deşi e foarte important pentru mine, dar voi fi in tribune

Fostul lider mondial a răspuns "prezent" convocării şi iniţial a transmis că va lua o decizie abia miercuri, cu trei zile înaintea meciului cu Canada, dar, în urma discuţiilor pe care le-a avut cu medicii şi cu oamenii din anturajul său, Halep a ajuns la concluzia că aşteptarea este în zadar şi că problemele fizice, la talpă şi gleznă, o împiedică să joace la parametri normali.

Constănţeanca a scris marţi dimineaţa un mesaj prin care a confirmat absenţa de la Fed Cup: "Bună dimineaţa tuturor! După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei. Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca în echipa să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segaărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc.

TITLURILE ZILEI

Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România, deşi e foarte important pentru mine, dar voi fi in tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important", a scris numărul doi WTA pe pagina personală de facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici