Simona Halep, mesaj pentru fani după ce a fost desemnată cea mai populară jucătoare: "Vă mulţumesc mult că mă susţineţi!"

Simona Halep le-a mulţumit fanilor, vineri, printr-un mesaj postat pe contul ei de Facbook, pentru faptul că a fost desemnată în al doilea an consecutiv cea mai populară jucătoare din circuitul profesionist de tenis.

514 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, mesaj pentru fani după ce a fost desemnată cea mai populară jucătoare: "Vă mulţumesc mult că mă susţineţi!"

Simona Halep, mesaj pentru fani după ce a fost desemnată cea mai populară jucătoare: "Vă mulţumesc mult că mă susţineţi!" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Vă mulţumesc din suflet, mă bucură extrem de mult faptul că am fost numită pentru al doilea an la rând cea mai populară jucătoare din circuit. Vă mulţumesc mult că mă susţineţi!", a scris Halep.

Sportiva română Simona Halep, numărul 2 mondial la tenis, este cea mai populară jucătoare din 2015, ea devansându-le în ierarhia anunţată de wtatennis.com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, şi pe rusoaica Maria Şarapova, locul 3 WTA.

Acest clasament a fost întocmit pe baza interesului fanilor pentru sportive pe site-ul oficial al Asociaţiei Jucătoarele Profesioniste de Tenis, wtatennis.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici