Simona Halep: Mi-am îndeplinit visul din copilărie. Sper să îmi stăpânesc emoţiile!

Simona Halep (2 WTA) a susţinut marţi o conferinţă de presă la Doha, declarându-se entuziasmată şi în acelaşi timp emoţionată că va îmbrăca un echipament Nike timp de patru ani, începând cu turneul de categorie Premier 5.

3131 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Mi-am îndeplinit visul din copilărie. Sper să îmi stăpânesc emoţiile!

Simona Halep: Mi-am îndeplinit visul din copilărie. Sper să îmi stăpânesc emoţiile!

Înţelegerea dintre Simona Halep şi Nike este deja oficială, constănţeanca afişându-se cu însemnele gigantului american inclusiv la conferinţa de presă de la Doha. Jucătoarea care în ultimii trei ani s-a aflat sub contract cu Adidas, companie rivală celor de la Nike, a făcut o mărturisire care va fi cu siguranţă apreciată de noul sponsor tehnic: "Mi-am îndeplinit visul din copilărie să semnez cu Nike!". Simona aşteaptă cu nerăbdare să debuteze în noul echipament, iar emoţiile nu îi dau pace din acest motiv: "Chiar voi fi emoţionată să joc cu noul echipament. Sper să îmi stăpânesc emoţiile!".

Simona Halep o va întâlni pe Ekaterina Makarova, miercuri, în turul secund la Doha, iar principala dorinţă a constănţencei este să reziste din punct de vedere fizic. Halep mai simte încă dureri la gleznă după maratonul de la Australian Open: "Mi-am luat două saptămâni de pauză după Australian Open, iar în urmă cu câteva zile am început din nou să mă antrenez şi să mă simt bine. Acum trebuie să văd cum va reacţiona piciorul şi în timpul meciului. Obiectivul principal în această săptămână este să fiu sănătoasă. Încă mai simt dureri, dar voi intra pe teren”, a mai spus Simona.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici