Simona Halep – Mihaela Buzărnescu, posibil duel românesc la turneul de tenis de la Miami

  • Mihaela Buzărnescu (137 WTA) şi-a aflat adversara din primul tur al turneului de tenis de la Miami.
  • Aceasta este franţuzoiaca Caroline Garcia (51 WTA).
  • Dacă trece de ea, Buzărnescu va juca în turul doi cu Simona Halep.
  • Miercuri debutează în primul tur şi Irina Begu.
299 afișări
Imaginea articolului Simona Halep – Mihaela Buzărnescu, posibil duel românesc la turneul de tenis de la Miami

Simona Halep – Mihaela Buzărnescu, posibil duel românesc la turneul de tenis de la Miami

Mihaela Buzărnescu s-a calificat dramatic pe tabloul principal la turneul de la Miami, după ce a trecut de Anna-Lena Friedsam (125 WTA) în calificări, scor 2-6, 7-6(4), 7-5. La scurt timp, românca şi-a aflat adversara din turul inaugural şi, totodată, a aflat că în turul secund o poate aştepta un duel cu Simona Halep.

Pentru un posibil duel sută la sută românesc Buzărnescu trebuie să o învingă în primul meci pe jucătoarea franceză Caroline Garcia, cu care s-a întâlnit o singură dată, în Fed Cup, când Garcia s-a impus în două seturi.

Simona Halep este favorită în turul doi, indiferent de adversară, în confruntările directe ea conducând categoric în ambele situaţii. Pe franţuzoaică a învins-o de 6 ori în 7 confruntări, iar pe Buzărnescu o conduce cu 2-0.

România are aşadar implicate pe tabloul principal la simplu feminin, la Miami, pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu.

La dublu, ţara noastră e reprezentată de Simona Halep, care face pereche cu Angelique Kerber, de Monica Niculescu, care va evolua alături de Anna Blinkova, şi de Raluca Olaru, dublată de Nadiia Kichenok.

Miercuri intră în concurs Irina Begu (74 WTA), care o întâlneşte în runda inaugurală pe rusoaica Anna Kalinskaya (115 WTA). Meciul va începe în jurul orei 17.00.
Tot miercuri îşi începe aventura pe tabloul principal şi Mihaela Buzărnescu, al cărei meci cu Caroline Garcia e programat la 21.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici