Simona Halep, nesigură în privinţa participării la Turneul Campioanelor: Ultimele săptămâni au fost foarte stresante

Simona Halep, liderul clasamenutlui WTA, a declarat că nu ştie dacă va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore. Sportiva noastră a spus într-o conferinţă de presă că problemele de sănătate i-ar putea periclita participarea la ultimul turneu al anului.

985 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, nesigură în privinţa participării la Turneul Campioanelor: Ultimele săptămâni au fost foarte stresante

Simona va lua startul, în această săptămână, la turneul de la Moscova, dar nu ştie cum se va descurca în partidele oficiale. Face în continuare fizioterapie, iar evoluţiile i-ar putea fi puse în pericol din acest motiv.

”Ultimele săptămâni au fost foarte stresante. Am fost îngrijorată în fiecare zi, deoarece dimineaţa aşteptam să văd cum mă simt. Fac fizioterapie pentru a încerca să-mi întăresc spatele, dar nu m-am antrenat încă 100%. Sunt foarte nesigură în privinţa participării la Singapore. Este prea devreme să spun ceva sigur.

Nu ştiu acum, dar cu siguranţă voi pune sănătatea pe primul loc. Ultimele saptamani au fost foarte stresante. Am fost ingrijorata in fiecare zi deoarece dimineata asteptam sa vad cum ma simt cand ma trezeam", a spus Simona într-o conferinţă de presă la Moscova.

Simona este calificată în turul 2 la WTA Moscova, unde va juca împotriva învingătoarei din partida Anastasia Pavlyunchekova (Rusia; 40 WTA) - Ajla Tomljanovic (Australia; 46 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici