Simona Halep nu merge la US Open: Voi pune întotdeauna sănătatea pe primul loc

  • Simona Halep a câştigat primul turneu la care a participat după o pauză de 6 luni
  • După victoria de la Praga, Halep a sărit în râul Vltava
  • Luni, Simona Halep a anunţat oficial că nu va participa la US Open în acest an
1303 afișări
Imaginea articolului Simona Halep nu merge la US Open: Voi pune întotdeauna sănătatea pe primul loc
Simona Halep spune "pas" Grand Slam-ului american. Numărul 2 mondial a anunţat pe reţelele de socializare că nu va merge în Statele Unite din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus.
 
”După ce am cântărit serios toţi factorii acestei excepţionale situaţii pe care o traversăm, am decis să nu călătoresc la New York pentru a juca la US Open. Am spus întotdeauna că voi pune sănătatea pe primul loc atunci când voi lua o decizie”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe contul său de Twitter.
Halep abia a revenit pe teren cu o victorie în turneul de la Praga. În finala de duminică, ea a învins-o în 2 seturi pe Elise Mertens.
 
După finala câştigată duminică, Simona s-a răcorit în râul Vltava. A sărit alături de organizator în apă: ”A fost o săptămână grozavă şi mă bucur foarte mult că m-am întors la Praga după vreo 15 ani şi am câştigat trofeul”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici