Simona Halep nu va participa la turneul WTA de la Zhenghzou

Simona Halep (4 WTA) a decis, miercuri, să se retragă de la turneul WTA de la Zhenghzou.

1450 afișări
Imaginea articolului Simona Halep nu va participa la turneul WTA de la Zhenghzou

Simona Halep nu va participa la turneul WTA de la Zhenghzou

Halep a decis în ultimul moment să se retragă de la turneul care va debuta luni. Pentru Halep, următorul turneu la care ar trebui să participe este cel de la Wuhan, care va debuta pe 23 septembrie.

Simona Halep a fost eliminată de la US Open în turul secund, de Taylor Townsed (116 WTA), după ce a fost învinsă cu scorul de 6-2, 3-6, 6(4)-7.

La turneul de la Zhenghzou vor participa nume precum Elina Svitolina, Kiki Bertens, Karolina Pliskova sau Caroline Garcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici