Simona Halep: Nu voi juca la FedCup, Doha şi Dubai

Pagina de Twitter Simona HalepFanSpace a anunţat că Simona Halep, numărul patru în clasamentul mondial, nu va evolua în meciul împotriva Belgiei, care se va disputa săptămână viitoare, în cadrul FedCup, dar nici la turneele de la Doha şi Dubai pentru a se recupera în vederea competiţiilor din SUA.

665 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Nu voi juca la FedCup, Doha şi Dubai

Simona Halep: Nu voi juca la FedCup, Doha şi Dubai (Imagine: Laurentiu Mich / Mediafx Arhiva Foto)

"Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag de aici (n.r. - turneul de la Sankt Petersburg), am jucat cu multă plăcere în primul meci, a fost important să-l câştig, dar sunt tristă că durerea de la genunchi a revenit şi sunt nevoită să iau o pauză de o lună pentru recuperare. Am nevoie de această pauză lungă ca apoi când voi reveni să fiu sută la sută. Nu voi juca la FedCup, Doha şi Dubai. Am decis să iau această pauză pentru a putea evolua la SUA, la Indian Wells şi Miami", a declarat Simona Halep.

Halep, care era principala favorită la Sankt Petersburg, spune că ar fi fost riscant să intre pe teren în meciul cu Vikhlyantseva,din sferturile de finală, în condiţiile în care accidentarea la genunchi, din cauza căreia a avut de suferit şi la Australian Open, a recidivat.

"Sunt dezamăgită că a trebuit să mă retrag din sferturile de finală, dar genunchiul meu nu este în regulă. Am simţit dureri la genunchi după ultimul meci şi era riscant să continui aici. Abia aştept să revin şi sper ca data viitoare să fiu mai bine pe teren şi mai sănătoasă", a mai adăugat sportiva originară din Constanţa.

Partida dintre România şi Belgia, din Cupa Federaţiei, se va disputa săptămâna viitoare, pe 11 şi 12 februarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici