Simona Halep o înfruntă la Wimbledon 2019 pe Cori Gauff, considerată „revelaţia anului”/ ORA meciului

Simona Halep şi Cori Gauff se înfruntă, luni, în optimile Wimbledon 2019, pentru un loc în sferturile celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului. Organizatorii au anunţat că meciul va avea loc pe Terenul 1, în jurul orei 16:30, după duelul Serena Williams - Carla Suarez Navarro.

4263 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o înfruntă la Wimbledon 2019 pe Cori Gauff, considerată „revelaţia anului”/ ORA meciului

Wimbledon 2019. Simona Halep o înfruntă, luni, pe Cori Gauff, în optimile turneului/ ORA meciului

Cu o diferenţă de vârstă de 12 ani între ele, partida mută din nou presiunea pe umerii româncei, aşa cum afirma apăsat, încă de vineri seară, expertul Eurosport Mats Wilander.

Jucătoarea cu cele mai multe săptămâni petrecute în fruntea WTA din septembrie 2016 până în prezent, Simona Halep are de gestionat o situaţie destul de similară cu cea din sferturile Roland Garros 2019, cu diferenţa că Gauff este chiar mai crudă, mai surprinzătoare, mai imprevizibilă şi mai înverşunată decât Amanda Anisimova.

"Credeţi-mă, suntem aici, în turneu, şi singurul lucru pe care nu vreau ca ea să îl conştientizeze este cât de mare este. Nu trebuie să îşi dea seama unde este, cât de mare a ajuns. A venit aici şi nu o ştia nimeni, iar acum este peste tot, în presă, la televizor. A jucat în urmă cu trei săptămâni, la Roland Garros. Nu vă daţi seama cât a progresat de atunci. În doar trei săptămâni. Este la alt nivel. Mai are loc să progreseze atât de mult", declară Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, dar şi mentorul tinerei Gauff.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici