Simona Halep o întâlneşte pe Karin Knapp în primul tur la Australian Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi a treia favorită, o va întâlni pe sportiva italiană Karin Knapp, numărul 51 mondial, în primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorţi ce a avut loc la Melbourne, informează site-ul oficial al competiţiei.

1556 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o întâlneşte pe Karin Knapp în primul tur la Australian Open

Simona Halep o întâlneşte pe Karin Knapp în primul tur la Australian Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halep şi Knapp nu au mai fost adversare până în prezent.

Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca împotriva germancei Angelique Kerber, numărul 9 mondial şi a noua favorită. Begu şi Kerber au mai fost o dată adversare, în turul doi la Indian Wells în 2013, când s-a impus sportiva germană cu scorul de 6-3, 6-2.

Monica Niculescu (48 WTA) o va întâlni pe sportiva australiană Samantha Stosur, locul 20 mondial şi cap de serie numărul 20. Niculescu şi Stosur s-au mai întâlnit de patru ori (în 2009 la Stanford şi Los Angeles, în 2012 la Doha şi în 2013 tot la Doha), de fiecare dată impunându-se australianca.

Alexandra Dulgheru, locul 87 mondial, va juca tot cu o australiancă, Jarmila Gajdosova (68 WTA), iar Sorana Cîrstea, numărul 96 mondial, va întâlni o jucătoare venită din calificări.

Dulgheru şi Gajdosova nu au mai fost adversare.

Principala favorită a competiţiei, americanca Serena Williams, o va întâlni pe Alison van Uytvanck din Belgia, numărul 106 mondial, iar locul 2 WTA, jucătoarea rusă Maria Şarapova, va întâlni o sportivă venită din calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici