Simona Halep o întâlneşte pe Marina Erakovici în primul tur la US Open

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi a doua favorită, o va întâlni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numărul 99 mondial, în primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorţi ce a avut loc joi.

433 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o întâlneşte pe Marina Erakovici în primul tur la US Open

Simona Halep (Imagine: Hepta)

Halep şi Erakovici nu au mai fost adversare până în prezent.

Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul 28 şi locul 28 WTA, va juca împotriva sportivei din Belarus Olga Govorţova, numărul 69 mondial. Begu şi Govorţova au mai fost adversare de două ori, în 2014 la 's-Hertogenbosch şi în 2015 la Toronto, iar de fiecare dată românca a fost învinsă.

Monica Niculescu, locul 40 WTA, va întâlni o jucătoare venită din calificări, iar Alexandra Dulgheru, 51 WTA, o va avea ca adversară pe favorita numărul 11 şi locul 11 WTA, Angelique Kerber din Germania. Kerber şi Dulgheru s-au întâlnit până în prezent o singură dată, în 2010, la Beijing, când s-a impus germanca.

Andreea Mitu, locul 74 WTA, va juca împotriva Terezei Smitkova din Cehia, numărul 100 mondial. Smitkova a întâlnit-o pe Mitu o singură dată, în 2015, la Nurnberg, şi s-a impus în faţa româncei.

România mai este reprezentată la US Open de Patricia Maria Ţig (locul 116 WTA) şi Sorana Cîrstea (locul 176 WTA), care evoluează în turul doi al calificărilor. Mihaela Buzărnescu (locul 270 WTA) a fost învinsă în runda inaugurală a calificărilor.

Pe partea superioară a tabloului principal feminin, Serena Williams, principala favorită, o va întâlni în primul tur pe sportiva rusă Vitalia Diatchenko, locul 86 WTA, iar rusoaica Maria Şarapova, favorită 3, va juca împotriva compatrioatei sale Daria Gavrilova, 37 WTA.

Pe partea inferioară a tabloului, pe care se află şi Simona Halep, jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 4, o va întâlni pe sportiva americană Jamie Loeb, locul 411 WTA şi beneficiară a unui wild card. Petra Kvitova (Cehia), cap de serie numărul 5, va întâlni o jucătoare venită din calificări, iar Lucie Safarova (Cehia), a şasea favorită, va juca împotriva Lesiei Tsurenko (Ucraina), 46 WTA. Halep ar putea să o întâlnească în sferturile de finală pe Safarova, iar apoi într-o eventuală semifinală pe Kvitova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici