Simona Halep o va întâlni pe Caroline Wozniacki, în semifinalele turneului de la Stuttgart, sâmbătă, de la 14:30

Daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-3, pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8, şi o va întâlni în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart pe Simona Halep, locul 3 WTA.

374 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Caroline Wozniacki, în semifinalele turneului de la Stuttgart, sâmbătă, de la 14:30

Simona Halep o va întâlni pe Caroline Wozniacki, în semifinalele turneului de la Stuttgart (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Partida a durat o oră şi şapte minute. Wozniacki a mai eliminat-o la acest turneu pe Lucie Safarova din Cehia, locul 13 WTA, cu scorul de 7-6 (5), 6-1, după o oră şi 21 de minute de joc.

La rândul ei, sportiva română, cap de serie numărul 2, a trecut, tot vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, de italianca Sara Errani, locul 15 WTA.

Meciul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki se va disputa sâmbătă, de la ora 14.30.

Ultimul meci dintre Halep şi Wozniacki a avut loc în semifinalele turneului de la Dubai, când românca s-a impus cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1. Anterior, Simona Halep şi Caroline Wozniacki au mai fost adversare de două ori. Wozniacki a învins-o pe Halep cu scorul de 6-2, 6-3, în optimi la Dubai, în 2012, iar românca s-a impus în faţa sportivei daneze în semifinale la New Haven, în 2013, scor 6-2, 7-5.

Cealaltă semifinală va fi cunoscută după disputatea partidelor Angelique Kerber (Germania), locul 14 WTA - Ekaterina Makarova (Rusia), locul 8 WTA şi cap de serie numărul 6 şi Caroline Garcia (Franţa), locul 29 WTA - Madison Brengle (SUA), locul 43 WTA.

A doua semifinală se va disputa sâmbătă, de la ora 19.30.

Meicurile din penultimul act al turneului german vor avea loc sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici