Simona Halep o va întâlni pe Flavia Pennetta, în optimile de finală ale Miami Open

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, o va întâlni, luni, pe Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 15, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

534 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Flavia Pennetta, în optimile de finală ale Miami Open

Simona Halep o va întâlni pe Flavia Pennetta, în optimile de finală ale Miami Open (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Pennetta a trecut, duminică, de fosta ocupantă a locului 1 mondial, Victoria Azarenka din Belarus, acum pe locul 36 WTA, cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (6), după un meci de două ore şi şapte minute.

Halep, 23 de ani, şi Pennetta, 33 de ani, s-au mai întâlnit de trei ori şi de fiecare dată s-a impus sportiva italiană. Ultimul lor meci a fost la ediţia 2013 a US Open, în faza optimilor de finală, iar scorul a fost de 6-2, 7-6 (3).

Tot duminică, Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins o altă jucătoare din Italia, pe Camila Giorgi, locul 37 WTA şi cap de serie numărul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, calificând-se în optimile de finală ale Miami Open.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici